- T-bone-steak
- bacon
- baron – kødudskæring
- benløse fugle
- blodpølse
- bov – kropsdel
- bøf
- bøf lindstrøm
- carpaccio
- chateaubriand
- culotte
- cuvette – kødstykke
- entrecote
- escalope
- fars
- fedtnet
- filet
- filet mignon
- finker – madret
- flæsk
- forloren hare
- forloren skildpadde
- frankfurter
- frikadelle
- frikandeau
- frølår
- grisetæer
- hachis
- halskam
- hamburgerryg
- hestekød
- hvalkød
- højreb
- indmad
- ister
- jydesteg
- kallun
- kam – på dyr
- karbonade
- kotelet
- krebinet
- kølle – levnedsmiddel
- medaljon – kød
- medister
- medisterpølse
- mørbrad
- nyretappe
- ossobuco
- parmaskinke
- pulled pork
- pølser
- revelsben
- roastbeef
- rullesteg
- rumpsteak
- saddel – kødudskæring
- schnitzel
- skinke
- spareribs
- spegning
- sprængning – saltning
- sprængt kød
- steak
- striploin
- stroganoff
- svær
- tournedos
- tournedos Rossini
- tværreb
- tykkam
- tyksteg
- tyndsteg
- wienerschnitzel
- yorkshirepudding
Kød og vildt
Indeholder 1 kategori:
Senest opdateret
- flæsk: opdateret af Mikkel Bravo
- cuvette - kødstykke: opdateret af Mikkel Bravo
- cuvette - kødstykke: opdateret af Mikkel Bravo
- T-bone-steak: opdateret af Mikkel Bravo