- kallun: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- kallun: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- kallun: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- kager: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- kager: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- kagerulle: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- kagerulle: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- kaffemølle - til kaffebønner: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- kaffemølle - til kaffebønner: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- kaffeerstatning: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- kaffeerstatning: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- kaffeerstatning: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- kaffeerstatning: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Ejler Jørgensen: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- julienne: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- julienne: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- ister: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- ister: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- is - frossen, sød ret: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- is - frossen, sød ret: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- haggis: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- indmad: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- indmad: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- indienne - madlavning: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- indienne - madlavning: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- indienne - madlavning: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- indienne - karry: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- indienne - karry: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- høkasse: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- høkasse: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- høkasse: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- højreb: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- højreb: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- højreb: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- højreb: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- hytteost: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hytteost: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hytteost: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Kirsten Hüttemeier: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Kirsten Hüttemeier: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Kirsten Hüttemeier: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- hvidskimmelost: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- husmandskost: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- husmandskost: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- husmandskost: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- hotdog: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hotdog: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hotdog: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Jan Hurtigkarl: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Jan Hurtigkarl: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Jan Hurtigkarl: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hasselbackkartoffel: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gluten: ændret af Jacob Mollerup (lex.dk)
- gluten: kommentar tilføjet af Åse Solvej Hansen (KU)
- bisque: ændret af Jacob Mollerup (lex.dk)
- clean label: ændret af Adam Hyllested (lex.dk)
- clean label: ændret af Adam Hyllested (lex.dk)
- fødevarefarvestoffer: ændret af Adam Hyllested (lex.dk)
- tilsætningsstoffer: ændret af Adam Hyllested (lex.dk)
- perlebyg: ændret af Åse Solvej Hansen (KU)
- perlebyg: ændret af Åse Solvej Hansen (KU)
- bankebyg: ændret af Åse Solvej Hansen (KU)
- gluten: billede ændret af Jacob Mollerup (lex.dk)
- clean label: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- clean label: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- gluten: ændret af Jacob Mollerup (lex.dk)
- clean label: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- gluten: Leif H. Skibsted (KU) publicerede et billedforslag fra Åse Solvej Hansen (KU)
- tilsætningsstoffer: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- tilsætningsstoffer: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- clean label: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- clean label: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- clean label: publiceret af Leif H. Skibsted (KU)
- fødevarefarvestoffer: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- gluten: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- gluten: Leif H. Skibsted (KU) godkendte et ændringsforslag fra Åse Solvej Hansen (KU)
- hors d'oeuvre: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hors d'oeuvre: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hors d'oeuvre: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- homogenisering: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- homogenisering: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- homogenisering: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- homogenisering: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hollandaise: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- high tea: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hestekød: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hestekød: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- hestekød: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hestekød: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- herbes de Provence: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- herbes de Provence: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- herbes de Provence: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- hasselbackkartoffel: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Paul Cunningham: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- harissa: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- harissa: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- harissa: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- haricots verts: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- haricots verts: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- haricot vert: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- haricot vert: billede ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- haricot vert: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- haricot vert: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- haricot vert: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- haricot vert: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- haricot vert: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Paul Cunningham: ændret af Katrine Klinken
- avec: ændret af Jørgen Nørby Jensen (lex.dk)
- avec: ændret af Jørgen Nørby Jensen (lex.dk)
- avec: ændret af Jørgen Nørby Jensen (lex.dk)
- avec: ændret af Jørgen Nørby Jensen (lex.dk)
- gewesen: ændret af Jørgen Nørby Jensen (lex.dk)
- gewesen: ændret af Jørgen Nørby Jensen (lex.dk)
- gewesen: ændret af Jørgen Nørby Jensen (lex.dk)
- gewesen: ændret af Jørgen Nørby Jensen (lex.dk)
- hamburgerryg: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hamburgerryg: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Charles Emil Hagdahl: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hachis: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- hachis: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- portvin: ændret af Anne Albrecht (lex.dk)
- hachis: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- gumbo: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gullasch: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gullasch: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Michel Guérard: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Michel Guérard: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- grønlangkål: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- grønlangkål: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Rasmus Grønbech: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Rasmus Grønbech: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- grøn mad: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- grøn mad: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- gruyère: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gruyère: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Grete Grumme: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Grete Grumme: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- Alexandre Grimod de La Reynière: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Alexandre Grimod de La Reynière: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Alexandre Grimod de La Reynière: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- orlean: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- rugbrød: ændret af Åse Solvej Hansen (KU)
- annatto: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- grisetæer: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- grisetæer: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- grisetæer: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- grillere: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gremolata: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gremolata: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gremolata: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gremolata: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gremolata: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- gratinere: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gratin: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gratin: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gratin: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- granité: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- fødevareemulsion: ændret af Thomas Bille (lex.dk)
- gourmet: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gourmet: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gourmet: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- pickering emulsion: ændret af Thomas Bille (lex.dk)
- gourmet: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gourmand: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gourmand: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- gouda: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gouda: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gouda: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- gorgonzola: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gnocchi: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gnocchi: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gnocchi: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- glasere: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- Søren Gericke: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- smag - smagsindtryk: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- Søren Gericke: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- gazpacho: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gastronomi: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gastronomi: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- gastronom: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- gasapparat: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- garam masala: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- galette: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- galantine: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- fødevare-: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- fødevare-: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- fødemiddel-: ændret af Frederik Bruun Hansen (lex.dk)
- fødemiddel-: Frederik Bruun Hansen (lex.dk) godkendte et ændringsforslag fra Gastronomisk Leksikon
- surdej: ændret af Revka Winther El Baz (lex.dk)
- rugbrød: ændret af Revka Winther El Baz (lex.dk)
- bulgur: ændret af Revka Winther El Baz (lex.dk)
- bulgur: ændret af Revka Winther El Baz (lex.dk)
- bulgur: ændret af Revka Winther El Baz (lex.dk)
- vandaktivitet: ændret af Anne Albrecht (lex.dk)
- smag - smagsindtryk: ændret af Anne Albrecht (lex.dk)
- sensorisk kvalitet: ændret af Anne Albrecht (lex.dk)
- aroma: ændret af Anne Albrecht (lex.dk)
- fødevareemulsion: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- fødevareemulsion: ændret af Leif H. Skibsted (KU)
- fødevareemulsion: ændret af Leif H. Skibsted (KU)