Der laves mad som led i projektet Smag for Livet. Her i 2018 fra dyrskuet i Odense, hvor en række elever blev udnævnt til smagsambassadører og lærte andre skoleelever at lave mad efter lette opskrifter.
Nils Svalebøg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.

Smag for Livet er et tværfagligt og landsdækkende forsknings- og formidlingscenter. Smag for Livet er støttet af den almennyttige Nordea-fonden og blev oprettet i 2014.

Smag for Livet vil bruge madens smag som drivkraft for livsglæde og indlæring og som brobygning mellem generationer og grupper af samfundsborgere.

Tanken er, at forskere, kokke, undervisere og studerende gennem Smag for Livets mangeartede aktiviteter er med til at åbne danskernes øjne for smagens betydning for livskvalitet og sundhed.

Smag for Livet ledes af professor emeritus Ole G. Mouritsen, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet.

Eksternt link:

Kommentarer

Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig