Faktaboks

Jan Cocotte-Pedersen
Født
6. juni 1950

Jan Cocotte-Pedersen, f. 6.6.1950, dansk kok og restauratør. Som køkkenchef ved restaurant Cocotte i København 1976-90 skabte han et udsøgt gourmetsted med ry for at have et innovativt køkken og opnåede at få en stjerne i Guide Michelin. Senere ledede han Scanticon-kædens Cocotte-restauranter, var 1992-95 ved restaurant Mikkelgård i Kokkedal og 1995-96 ved Søllerød Kro, hvor han igen fik en Michelin-stjerne. Fra 1997 har han været indehaver af Elverdamskroen ved Tølløse.

Jan Cocotte-Pedersen har modtaget flere priser og udmærkelser. Blandt hans udgivelser kan nævnes 100 Retter a la Cocotte (1987), Fiskekogebog (1995) og Gæstemad året rundt (1998).

Kommentarer

Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig