Jan Cocotte-Pedersen

Faktaboks

Jan Cocotte-Pedersen
Født
6. juni 1950

Artikelstart

Jan Cocotte-Pedersen, f. 6.6.1950, dansk kok og restauratør. Som køkkenchef ved restaurant Cocotte i København 1976-90 skabte han et udsøgt gourmetsted med ry for at have et innovativt køkken og opnåede at få en stjerne i Guide Michelin. Senere ledede han Scanticon-kædens Cocotte-restauranter, var 1992-95 ved restaurant Mikkelgård i Kokkedal og 1995-96 ved Søllerød Kro, hvor han igen fik en Michelin-stjerne. Fra 1997 har han været indehaver af Elverdamskroen ved Tølløse.

Jan Cocotte-Pedersen har modtaget flere priser og udmærkelser. Blandt hans udgivelser kan nævnes 100 Retter a la Cocotte (1987), Fiskekogebog (1995) og Gæstemad året rundt (1998).

Kommentarer

Din kommentar publiceres her. Redaktionen svarer, når den kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig