mejeriingeniør

Mejeriingeniør, kandidat i levnedsmiddelvidenskab (levnedsmiddelkandidat, cand.techn.al.) fra Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer med specialisering i mejerividenskab og med mindst ni måneders mejeripraktik. Uddannelsen er en overbygning på uddannelsen til levnedsmiddelingeniør under Levnedsmiddelcenteret. Den nuværende uddannelse er en videreførelse af den tidligere uddannelse til mejeriingeniør (cand.lact.), oprettet 1921 ved Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Se levnedsmiddeluddannelser.

Den danske uddannelse er ændret til en dansk-svensk uddannelse i et samarbejde mellem Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer , Danmarks Tekniske Universitet og Lunds Universitet med henblik på senere at skabe en international mejerividenskabelig uddannelse.

Kommentarer

Din kommentar publiceres her. Redaktionen svarer, når den kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig