Gitte Heidi Rasmussen
Spis godt. Hun har desuden udgivet Den letteste vej til 5:2 kuren (2013), Den letteste vej til LCHF kuren (2014), Den letteste vej til stenalderkost (2014) og er medforfatter på Bikiniklar med 5:2 (2014) med en komplet 4-ugers
Spis godt. Hun har desuden udgivet Den letteste vej til 5:2 kuren (2013), Den letteste vej til LCHF kuren (2014), Den letteste vej til stenalderkost (2014) og er medforfatter på Bikiniklar med 5:2 (2014) med en komplet 4-ugers
spis godt-bøgerne Toscana, Gæstemad og Suppe, har været medforfatter på Gyldendals store kogebog og revideret Frøken Jensens kogebog. Mit italienske køkken (2007) er hendes seneste og mest personlige kogebog, inspireret af byen Amelia i Umbrien, hvor Hanne Bloch gennem
Duch, f. 1971, dansk fotograf. Tine Duch har eget atelier i Taastrup, hvor hun fotograferer bl.a. portrætter. Hun har desuden fotograferet til talrige kogebøger, fx de til de fleste af titlerne i Let og Lækkert-serien og Spis godt-serien.
spise og drikke godt. Gastronomi forudsætter viden om og indsigt i råvarers egenskaber, kvalitet og tilgængelighed, kombineret med kendskab til madretters tilberedning og sammensætning af disse til en harmonisk menu. Gastronomen er desuden kyndig i valget af drikkevarer, der passer
spise fisken. Den viste sig at smage godt, hvilket hurtigt rygtedes. Fremstilling af surströmming var en vigtig indkomstkilde under kong Gustav 1. Vasa. Han anvendte indkomsterne til at finansiere krig og reformer. Da Gustav Vasa ikke betalte sine kreditter til
spise frugten (1. Mosebog, kap. 2-3). Betydningen af navnet træet til kundskab om godt og ondt er ikke klar. Der kan være tale om godt og ondt i etisk forstand, sammenfatning af al viden eller avlekraft. Ej heller Jahves
godt resultat tilberedes på mange måder. De kan spises rå, kogte, dampede, stegte, grillede, bagte, varm- eller koldrøgede, tørrede, saltede, gærede. De kan serveres hele, udskåret (herunder udbenede), hakkede, purerede, som suppe, forret og hovedret. Fisk i det nationale danske
dermed risikerer at miste en del af ungerne, får mange unger. Tanreken er en yndet spise på Madagaskar, men klarer sig takket være sit store ynglepotentiale godt til trods for den intense jagt. Læs mere i Den Store Danske Afrotheria
spiser af kundskabens træ. Dette kan tolkes som, at de lærer at skelne mellem godt og ondt, og hermed knyttes kundskab sammen med begrebet ansvar. Der er således en snæver sammenhæng mellem kundskaber, viden og ansvar, og kundskabsformidling må derfor
spises, må de cyanogene glykosider fjernes. Forarbejdningsprocessen er arbejds- og tidskrævende, men er den ikke udført godt nok, kan der opstå cyanidforgiftning. Der forskes derfor i at reducere denne plantes indhold af cyanogene glykosider. Cyanogene glycosiders funktion De cyanogene glykosiders