Copenhagen Cooking er en årlig madfestival og regnes for at være Nordens største madfestival.

Copenhagen Cooking er en tilbagevendende begivenhed og finder sted hvert år i august i hovedstadens centrum. Copenhagen Cooking er støttet af Københavns og Frederiksberg Kommuner, Erhvervsministeriet og en række fonde og virksomheder.

Historien bag Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking blev etableret i 2004 af Wonderful Copenhagen. Sekretariat har siden 2017 ligget hos non-profit organisationen Food Organisation of Denmark, der arbejder på at udvikle Danmark som et madland, så mad og gastronomi bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser.

Copenhagen Cooking samler gastronomi og kultur

Siden Copenhagen Cookings etablering er den årlige festival vokset i forhold til antal begivenheder og deltagere. Den består af en række uafhængige arrangementer rundtom i København og på Frederiksberg. Organisationer, madfirmaer, bryggerier, kokke og spisesteder har her mulighed for at markedsføre sig over for madinteresserede.

Copenhagen Cooking har som erklæret mission at være samlingspunkt for gastronomi, kreativitet og fællesskab og stræber derfor efter at inspirere, udfordre og forene mennesker med mindeværdige måltider og mangfoldige kulinariske oplevelser.

Læs mere i den Store Danske

Kommentarer

Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig