Faktaboks

Bente Nissen Lundsgaard
Født
1964

Bente Nissen Lundsgaard, f. 1964, dansk kogebogsforfatter, ernærings- og husholdningsøkonom (1984-1988) fra Suhrs Seminarium. Bente Nissen Lundsgaard blev senere uddannet merkonom i markedsføring og har også en efteruddannelse i journalistik fra DJE. Hun har været på flere kokkeskoleophold i udlandet, bl.a. Italien, Frankrig og Thailand.

Bente Nissen Lundsgaard var 1989-1997 opskriftsansvarlig for udarbejdelsen af sunde opskrifter på FDB's Centrallaboratorium, hvor hun udarbejdede kogebøger og en lang række pjecer om mad og sundhed.

Bente Nissen Lundsgaard har været selvstændig med egen virksomhed BNL FOOD CONSULT siden 1997. Her løser hun madjournaliske opgaver og skriver kogebøger for bl.a. Gyldendal, Egmont Magasiner, Hjerteforeningen og Levnedsmiddelstyrelsen samt afholder workshops i ernæring og madlavning.

Kommentarer

Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.

Du skal være logget ind for at kommentere.

eller registrer dig